Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Menü

BENEFITT Szénhidrátcsökkentett Gluténmentes Pizza&Kenyérlángos lisztkeverék 500g

Ár:
2.190 Ft

A diétás étrendet követők és gluténérzékenyek diétájába is tökéletesen beilleszthető lisztkeverékünk, melyből klasszikus vékony-tésztás pizza és ízletes kenyérlángos (langalló) egyaránt készíthető. Válogatott összetevőinek köszönhetően több, mint 30%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz a hagyományos pizza és kenyérlángos tésztáknál, viszont ízvilágában és a tészta textúrájában egyaránt ezeket idézi. Változatos szószokkal és feltétekkel elkészítve pedig egyenesen feledteti velünk, hogy egy reform élelmiszert fogyasztunk.

  • Élesztő nélkül
  • Diétás
  • Megszokott, hagyományos ízek
  • Fehérjeforrás
  • Hosszan friss
  • Élelmi rostban gazdag
  • Kelesztést nem igényel
  • könnyen kezelhető lisztkeverék
  • sütőporral elkészíthető
  • természetes módon gluténmentes
  • széleskörűen felhasználható
  • Szénhidrátcsökkentett

Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Szállítási díj: 2.249 Ft

Leírás és Paraméterek

Hozzávalók 1 tepsi pizzához vagy kenyérlángoshoz:

  • 200g SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT Pizza & Kenyérlángos lisztkeverék
  • 5g só (Benefitt himalája só)

Térfogatnövelők:

  • 10g sütőpor
  • vagy 7g Benefitt Szódabikarbóna + 3 g Benefitt Citromsav
  • 4 db közepes méretű tojás (vagy 6db sárgája)
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 200/300 ml langyos víz

Pizza elkészítési javaslat: A kimért hozzávalókat keverje el 200ml langyos vízzel, majd alapos összegyúrást követően pihentesse 15 percig. Olajos kézzel nyújtsa ki a tésztát a kívánt vastagságúra, majd helyezze sütőpapírral borított tepsibe vagy pizzasütő formára. Ízlés szerint gazdagítsa szószokkal és különféle feltétekkel, majd légkeveréses sütőben 220 fokon süsse 20 perc alatt készre. A megadott sütési idők irányadóak.

Kenyérlángos (langalló) elkészítési javaslat: Egy keverőtálban dolgozza össze a felsorolt hozzávalókat 300ml vízzel, majd óvatosan keverje hozzá a habbá vert tojásokat is. Az így kapott hígabb tésztát kanalazza egy sütőpapírral bélelt tepsi formába és légkeveréses sütőben 190 fokon süsse 20 percig a tésztát. Vegye ki a sütőből és gazdagítsa ízlése szerint szószokkal és különféle feltétekkel, majd ezekkel együtt süsse további 5-10 percig, szükség szerint.  A megadott sütési idők irányadóak.

Extra tippek: Ha Ön nem fogyaszthat tojásfehérjét, akkor a 6db tojássárgáját próbálja habosítani és ezzel dolgozzon, ebben az esetben plusz folyadék hozzáadására lehet szükség.

Összetevők:
tápióka keményítő, gluténmentes búzarost (búzanövény hajtásának szárából), barnarizs liszt, szezámmagliszt, útifűmaghéj liszt, stabilizátor (hydroxi-propil-metilcellulóz), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).

Mentes üzem: Előállító üzemünkben búzát és egyéb gluténforrást, szóját, tojást, tej- és tejszármazékokat nem használunk fel.

Tápérték 100 g termékben:

  • Energia:                                        1173 kJ (293 kcal)
  • Zsír:                                                     2.6 g
  •    Ebből telített zsírsavak                  0.9 g
  • Szénhidrát:                                        43 g
  •    Ebből cukor:                                    0.7 g
  • Rost:                                                    28 g
  • Fehérje:                                              11 g
  • Só:                                                    0.25 g

Nettó tömeg: 500 g

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25° C), száraz, idegen szagoktól elzárt helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Felbontást követően a simítózár segítségével zárja vissza a termék csomagolását.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés