Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Menü

Fokhagyma olajcsepp - oliva 20ml

Ár:
1.096 Ft

Fokhagymaolaj és Olívaolaj keveréke 1:40 arányban
A fokhagyma jótékony hatását több mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja.
Az Olíva jótékony hatását leginkább a kiemelten gazdag A- és E-vitamin tartalmának tulajdonítják.

Főbb hatásterületek:
- érelmeszesedés
- érrendszer
- koleszterin
- magas vérnyomás
- szív és érrendszer
- szívinfarktus

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2025. március 04.
Szállítási díj: 1.190 Ft

Leírás és Paraméterek

Összetevők: Fokhagymaolaj és olívaolaj keveréke 1:40 arányban.

A fokhagymát világszerte termesztik és alkalmazzák.
A népi gyógyászat régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként.
Az egyiptomi piramisok építésekor a dolgozó munkások között fokhagymát, hagymát és retket osztogattak a fertőző betegségek megelőzésére.
A római légiók általános egészségmegőrzésében jelentős szerepet játszott.
A fokhagyma tehát, örök háziszerként vírusölő, antibakteriális, immunrendszer erősítő gyógynövényként van számontartva.

A fokhagyma jótékony hatását több mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja, melyek közül a legaktívabbak, a kéntartalmú vegyületek, elsősorban az alliin.

Fokhagyma:
Alliinból a legerősebb hatóanyag az allicin!
A fokhagyma természetes fogyasztása közben a benne lévő alliinból az alliináz-enzim aktiválódásának köszönhetően allicin képződik.
A főzés során az alliin és az alliináz enzimek a hő hatására károsulnak, így ez a folyamat nem tud végbemenni.

Olíva:
Az olívaolaj egyszeresen telített olaj.
Más olajokkal összevetve nem tűnik kiemelkedően előnyös összetételűnek, sőt, számos olajban (pl.: kukoricacsíra-olaj, szőlőmag-olaj, kendermagolaj) magasabb az egészségesnek tartott telítetlen zsírsavak aránya.
Jótékony hatását leginkább a kiemelten gazdag A- és E-vitamin tartalmának tulajdonítják.

Gyártástechnológiától függően több minőségben előállítható.
A leghasznosabb az extra szűz jelzéssel ellátott olíva olaj.
Az extra szűz kifejezés, az első sajtolásból (tisztán mechanikai úton) származó olajat jelenti, ez a legjobb minőségű, jobb az íze és a tápértéke is.
A szűz olívaolaj már a második vagy harmadik sajtolásból származik, még mindig mechanikai úton.

A sima, nem szűz olíva már a negyedik sajtolásból származik és nem tisztán mechanikai úton nyerik, hanem plussz hőhatással és vegyi kezeléssel, ezért ez a leggyengébb minőségű.

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében! 
 
Felhasználási javaslat: 10 csepp/nap. 
Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés