Kombucha koncentrátum 0,5 l
Emésztést könnyítő, testet üdítő fermentált koncentrátum ital. Méregtelenítésre, immunrendszer erősítésére, általános jó közérzet és erőnlét biztosítására javasolt. | |
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2025. március 04. |
Szállítási díj: | 1.190 Ft |
Leírás és Paraméterek
A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé.
Felhasználói tapasztalatok szerint, számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató csoport szentel neki nagy figyelmet.
A Kombucha tea bizonyítékokon alapuló egészségügyi előnyei:
A Kombucha egy fermentált tea, amelyet évezredek óta fogyasztanak.
Rendszeres fogyasztása az egészségünkre, nemcsak a szokványos tea jótékony hatásával bír, hanem a benne élő mikroorganizmusoknak és hatóanyagoknak köszönhetően, probiotikumként támogatja emésztőrendszerünket.
A Kombucha enzimeket is és antioxidánsokat is tartalmaz.
A tapasztalatok szerint a szerves savak hozzájárulnak a bélflóra és az immunrendszer normális működéséhez, helyreállításához, az enzimek pedig a jó anyagcsere működést segítik elő.
Mentes tulajdonságok:
Összetevők: Víz, cukor, fekete tea, kombucha gomba.
Alkoholtartalom: max. 1,5 % (v/v)
Fogyasszon Ön is a testet, lelket üdítő tradícionális Kombucha italt!
Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható. Hígítási arány: 1:8
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.
A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag hasznos anyagokat hoz létre.
Figyelmeztetés! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
Átlagos tápérték 100 ml termékben | ||
Energia | 34,3/8,2 | kJ/kcal |
Zsír | 0 | g |
– melyből telített zsírsavak | 0 | g |
Szénhidrát | 24 | g |
– amelyből cukrok | 20 | g |
Fehérje | 0 | g |
Só | 0 | g |