Kombucha koncentrátum szegfűszeggel 0,5 l
A kombucha esszenciális és természetes úton előállított anyagokat tartalmazz a szintén fontos mikro- és makroelemek, valamint a vitaminok mellett. A szervezet számára káros, mérgező melléktermékeket nem tartalmaz, sőt összetétele az élő szervezetek számára megfelelő arányú. Emésztést könnyítő, testet üdítő ital készíthető belőle. | |
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2024. november 26. |
Szállítási díj: | 2.249 Ft |
Leírás és Paraméterek
A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé.
Felhasználói tapasztalatok szerint, számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató csoport szentel neki nagy figyelmet.
A Kombucha tea bizonyítékokon alapuló egészségügyi előnyei:
A Kombucha egy fermentált tea, amelyet évezredek óta fogyasztanak.
Rendszeres fogyasztása az egészségünkre, nemcsak a szokványos tea jótékony hatásával bír, hanem a benne élő mikroorganizmusoknak és hatóanyagoknak köszönhetően, probiotikumként támogatja emésztőrendszerünket.
A Kombucha enzimeket is és antioxidánsokat is tartalmaz.
tapasztalatok szerint a szerves savak hozzájárulnak a bélflóra és az immunrendszer normális működéséhez, helyreállításához, az enzimek pedig a jó anyagcsere működést segítik elő.
A szegfűszeg segít az egészséges emésztés fenntartásában. Növeli az ízérzékelést és támogatja az emésztést anélkül, hogy gondot okozna a gyomorsavval küzdőknek.
Nettó térfogat: 500 ml
Hígítási arány: 1:8 – 500 ml koncentrátumból 4,5 liter ital készíthető
Mentes tulajdonságok:
Összetevők: kombucha koncentrátum (víz, cukor, fekete tea, kombucha gomba), szegfűszeg
Alkoholtartalom: max.: 1,5% (v/v)
Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható. Hígítási arány: 1:8
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.