BioMenü BIO KÓKUSZCUKOR 500 g
A kókuszcukor alacsony glikémiás indexe stabil vércukorszintet biztosít, miközben ásványianyag- és vitamindús összetétele támogatja az energiaszint fenntartását és hozzájárul a fenntartható táplálkozáshoz. | |
|
|
Elérhetőség: | Előrendelhető! Kérj értesítést! |
Várható szállítás: | 2025. március 05. |
Szállítási díj: | 1.190 Ft |
Leírás és Paraméterek
Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag- és vitaminkomplex egyben.
A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamellszerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. Édesítőértéke közel azonos a cukoréval, és – ellentétben a xilittel és a sztíviával – karamellizálni is lehet.
Előnyei:
normál véralvadás
normál energiatermelő anyagcsere
normál izomműködés
normál neurotranszmisszió
az emésztő enzimek normális működése
a sejtosztódás és a specializáció folyamata
a normál csontok fenntartása
a normál fogak fenntartása
a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése
Tápanyagok 100g-ban:
Energia 1653 kJ / 395 kcal
Zsír 0,7 g
– amelyben telített zsírsav 0,3 g
– amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 0,3 g
– amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g
Szénhidrát 94,2 g
– amelyben cukor 85 g
Rost 0,7 g
Fehérje (protein) 1,2 g
Só 0,3 g
Kalcium 318 mg
Összetevők: 100% bio kókuszcukor (cocos nucifera).
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény